Archives for mastercard

De herlaadbare kredietkaart voor iedereen

Een kredietkaart heb je tegenwoordig gewoon nodig. Of het nu om te betalen is in de supermarkt of om in het buitenland een auto te huren, soms accepteren winkels en bedrijven geen cash.

Tot voor kort was het niet mogelijk voor iedereen om een kredietkaart aan te vragen. Via VIABUY kan je nu echter heel gemakkelijk een Prepaid Mastercard aanvragen. Iedereen wordt geaccepteerd.
Read More

Wat is het verschil tussen VISA en Mastercard?

Visa Mastercard

VISA en Mastercard, waarin verschillen de beide kredietkaarten? Het zijn in principe twee verschillende merken van kredietkaarten, die min of meer dezelfde mogelijkheden te bieden hebben. De meeste handelaars accepteren zowel Visa als Mastercard, waardoor er wat dat betreft weinig sprake is van verschillen tussen de beide. Het verschil zit hem vooral in de banken die de kredietkaarten aanbieden, die bieden namelijk zeer uiteenlopende voordelen aan bij de verschillende kredietkaarten.

Read More

Waar kan ik een Prepaid Mastercard of Prepaid VISA kaart kopen?

Je kunt de prepaid Mastercard of VISA kredietkaart op een aantal verschillende plaatsen kopen. Bovendien hoef je daar de deur niet langer voor uit, aangezien je in de meeste gevallen gewoon online terecht kunt. Dit zorgt ervoor dat je de kredietkaart eenvoudig aan kunt vragen en je er over een paar dagen al gebruik van kunt maken.

Read More

Let op: geld lenen kost ook geld.