Nieuws

Private Lease voor particulieren op het Autosalon 2018: een goede keuze?

Private Lease

Tijdens het Autosalon 2018 bieden banken en financiële instellingen scherpe autokredieten aan. Beobank is momenteel de prijsbreker met een rentevoet van 0,65 procent. Naast de banken en gespecialiseerde bedrijven bieden constructeurs ook zelf oplossingen voor autofinancieringen, soms zelfs aan 0 procent. Enkele merken experimenteren ook met private lease, een oplossing voor verhuur aan particulieren op lange termijn. Wat is de beste keuze?

Read More

KEYPACK van Keytrade Bank, een voordelig pakket om dagelijks te bankieren

keypack

Iedereen heeft een bank nodig vandaag de dag. Maar niet iedereen betaalt graag om eigen geld te kunnen gebruiken. Wat zou je ervan denken om zowel je zichtrekening, debetkaart en kredietkaart gratis te kunnen gebruiken? Alvast een mooie start om geld te (be)sparen!

Read More

Nog een annulatieverzekering na 1 juli 2018?

annulatieverzekering

Vanaf 1 juli 2018 ben je wettelijk beter beschermd als je om welke reden dan ook je reisplannen moet annuleren. Reisorganisatoren mogen je dan geen buitensporige kosten meer aanrekenen als je annuleert. Het is echter een misverstand dat de nieuwe wet alle annuleringskosten afschaft. Met andere woorden neem je best nog een annulatieverzekering als je jezelf een financiële kater wil besparen.

Read More

Let op: geld lenen kost ook geld.